POTRAVINÁŘSKÁ KOLEKCE

Pracovní oděvy pro potravinářský průmysl

Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (Hazard Analysis and Critical Control Points, HACCP) ve
výrobě potravin je jeden ze základních nástrojů, jak účinně předcházet rizikům ohrožujícím bezpečnost potravin.
Tento systém je určen pro všechny potravinářské podniky zajišťující výrobu, zpracování a distribuci potravin a také pro
podniky, které svými produkty do potravinového řetězce vstupují (zemědělství, výroba obalů, apod.).

Naše oděvy zohledňují nejen požadavky na bezpečnost provozu, ale i rostoucí nároky na komfort uživatele. Blůzy,
pláště i kalhoty nabízíme v dámském i pánském střihu, aby se každý nositel cítil pohodlně. Při konstrukci jsme věnovali
pozornost umístění kapes, na oděvy jsme umístili pouze vnitřní kapsy, které mimo jiné napomáhají minimalizovat
riziko kontaminace v potravinářství.

Pro kolekci pracovních oděvů pro potravinářský průmysl jsme zvolili materiály, které se snadno udržují a odolávají
vysokým teplotám praní. Zvolené materiály se vyznačují stálobarevností, nemačkavostí a dlouhou životností. Díky
tomu lze oděvy ošetřovat i v průmyslových prádelnách.